Vi är iBehandling

iBehandling är ett vård- och omsorgsföretag som grundades i början av 2018. I dagsläget driver vi stödboende inom socialpsykiatrin och vuxenenheterna.

Vår verksamhet genomsyras av insikten att vi alla på olika sätt är i behandling och i behov av omsorg. Med det menar vi att våra klienter ska känna sig trygga och delaktiga i sin vardag, väl medvetna om att det finns människor runt omkring som betyder något för dem. En omsorg som gäller även personal som ska få den kraft som krävs för att varje dag kunna stödja och motivera våra klienter till ett bättre liv.

Vi är alla iBehandling!

Våra medarbetare på plats

Jonas Östblom

Verksamhetschef

Jonas egenskaper är respekterande, omtänksamhet och trygg. Han söker alltid efter att bemöta människor där de befinner sig och har förmågan att skapa ett förtroendekapital hos de flesta. Jonas är lugn och tydlig för att alltid låta ansvaret ligga där det hör hemma. Har omfattande erfarenhet av att leda arbeten som utbildare och föreståndare. I flera anställningar har Jonas arbetat med personer under minst 5 år som har psykiska funktionsnedsättningar och samsjuklighet.

EA071179-DCC2-401B-AA66-3F68CFED6124_1_201_a

Frida Vahter

Samordnare och socialpedagog och vårt platsombud.

Neda Yaqoobi

Socialpedagog med en degree of Bachelor I socialt arbete. Neda är vårt skyddsombud.

Kontakta oss

iB white